Blog: Healthy Fridge bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Blog: Healthy Fridge bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Healthy Fridge werkt samen met het Jeroen Bosch Ziekenhuis. In deze blog spreekt René de Bont – Unithoofd Voeding en Catering bij Jeroen Bosch Ziekenhuis – over deze samenwerking.

“Vanuit het ziekenhuis willen we het voorbeeld zijn voor gezonde voeding. De samenwerking met Healthy Fridge draagt bij aan dit doel, waarbij gezonde voeding samengaat met een gevarieerd aanbod, zodat het ziekenhuis een inspiratiebron wordt voor een gezonde levensstijl. 24/7 gezonde voeding is belangrijk voor het personeel. De gezondheid van het personeel is net zo cruciaal als die van de patiënten. De mogelijkheid om op elk moment gezonde alternatieven te kunnen kiezen ondersteunt een gezonde levensstijl. 

Voorloper in Gezondheidszorg

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch is meer dan alleen een medisch centrum; het is een voorloper op het gebied van gezondheidszorg. Een opvallend kenmerk van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is de nadruk op gezonde voeding. Hier gaat het niet alleen om het bieden van gezonde opties, maar ook om het aanbieden van een gevarieerd voedingsaanbod. Een ander opmerkelijk aspect is de zorg voor zowel de patiënten als het personeel. Hierbij speelt 24/7 toegang tot gezonde voeding een cruciale rol in het bevorderen van het welzijn. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis erkent het belang van gezond eten niet alleen voor herstel, maar ook voor de algehele gezondheid van patiënten en medewerkers. 

De samenwerking tussen Healthy Fridge en het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een goed voorbeeld van een gezamenlijke inzet voor gezonde voeding. René: “De flexibiliteit van Healthy Fridge stelt ons in staat om 24/7 gezonde keuzes aan te bieden, naast het bestaande aanbod in de eigen horecagelegenheden van ons ziekenhuis”. 

Ook zegt René eerlijk van tevoren wat sceptisch over Healthy Fridge te zijn geweest: “In het begin waren we wat sceptisch, omdat het iets duurder is dan ons eigen bedrijfsrestaurant. Maar we merken dat men het er toch voor over heeft. De Fridge staat op een goede plek in het ziekenhuis en je merkt dat de producten goed worden verkocht, het zijn ook oprecht lekkere maaltijden.” 

Succes

Rene: “Vooral de wraps gaan erg hard bij ons in het ziekenhuis. Dat schap zie ik elke keer weer opnieuw aangevuld worden. Zelf vind ik de poké bowls en sandwiches ook erg lekker. Maar als ik eerlijk ben, lopen alle maaltijden gewoon heel goed. Het ziet er ook super lekker uit en dat doet natuurlijk onwijs veel. Mensen zijn toch sneller geneigd om een lekkere maaltijd uit de gezonde automaat te halen. Het fijne aan de Healthy Fridge vind ik dat zo afwisselend zijn in hun maaltijden. Zo kunnen we elke keer nieuwe favorieten ontwikkelen.  

René is erg tevreden met de samenwerking tussen het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Healthy Fridge. “Als de Fridge leeg is, wordt het altijd meteen bijgevuld, we hebben er totaal geen omkijken naar. Dat werkt heel prettig”. Wel zou René het fijn vinden om iets vaker contact met Healthy Fridge te hebben, zodat ze kunnen kijken of de maaltijden eventueel aangepast moeten worden en of het nog helemaal aansluit bij ieders behoefte. Op de vraag of hij Healthy Fridge aan anderen zou aanraden, zei hij zeker ‘ja!’. 

Bij Healthy Fridge zijn wij blij met oprechte verbeterpunten. We hebben als missie om gezonde voeding 24/7 voor iedereen toegankelijk te maken. En als wij van klanten feedback ontvangen om onze samenwerking naar een nog hoger level te tillen, dan nemen we dit uiteraard ter harte. Dank René de Bont voor je openhartigheid. Op naar nog veel jaren met een gezond voedingsaanbod. 

Delen:

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven